LUNCHROOM HUYGENS

LUNCHROOM HUYGENS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 13 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Lunchroom Huygens. Meer weten? Ontdek meer

3 jul 2022 om 14:31 Eten was okee, wat prijzig wel voor wat het was. Alleen erg slecht verpakt, de tas viel uit elkaar en alles zat onder de olijfolie.
22 mei 2022 om 14:55 Zo in de prullenbak gegooid was niet te eten zonde van me €43 en ook nog bijna 90 minuten gewacht
19 mei 2022 om 16:01 BESTEL HIER NOOIT!! De helft van mijn eten was niet meegeleverd. Hierover gebeld en ben helemaal niet verder geholpen. Weggegooid geld letterlijk. Verder duurde de bezorging meer dan anderhalf uur terwijl ik niet zover van deze plek vandaan woon.
2 apr 2022 om 13:39 Eten heeft weer gemaakt ik en me zoontje hebben heerlijk ontbeten
1 jan 2022 om 21:37 Bezorging was snel. Eten was vers en super lekker! Complimenten
20 okt 2021 om 16:30 WALGELIJK vorige keer betaalde broodje vergeten met als goedmaken je krijgt hem bij de volgende bestelling weer besteld er netjes bijvermeld geen broodje gehad alleen een grote mond en de telefoon worden tijdens het gesprek opgehangen ik boycot
14 okt 2021 om 8:30 De hoeveelheid eten voor deze bestelling viel erg tegen, een deluxe ontbijt is drie euro duurder maar ik zie het verschil niet. Op de site staat ook niet duidelijk het verschil dus stom, ik had dit niet besteld als ik wist hoe slecht dit was.
6 okt 2021 om 14:52 Een woord: belachelijk!
18 sep 2021 om 14:37 Super lekker!
18 sep 2021 om 13:41 Perfect gegeten